КультураНовиниНовини Обухівщини

День Прапора України

Для кожної країни прапор – символ її суверенітету та єдності нації, уособлення її могутності і незалежності. У всі часи державний прапор – священний. За нього віддавали життя і проливали кров, повага до прапора – це повага до свого народу, його коріння і традицій. Дивлячись на полотнище прапора, кожен українець – як житель великої країни – відчуває гордість за свою Батьківщину, за свій великий народ.

23 серпня 2019 року біля приміщення Обухівської районної державної адміністрації, Обухівської районної ради було проведено офіційну церемонію урочистого підняття Державного Прапора України за участю виконуючого обов’язки голови Обухівської районної державної адміністрації – О.П. Проценка, голови Обухівської районної ради – О.М. Кровкіна, структурних підрозділів адміністрації, районної ради та громадськості району.

Урочистості розпочалися із підняття символу української незалежності та єднання – Державного Прапора України.

Свято продовжилося доброю традицією вручення паспортів громадян України жителям Обухівського району, які досягли повноліття.

Тож, дорогі українці вітаємо Вас з Днем Державного прапора України. Бажаємо, щоб небо над головою було завжди ясним і блакитним, а урожай щедрим і багатим. Нехай прапор України гордо в’ється та наповнює душу патріотизмом і прагненням до світлого майбутнього.

Показати ще
WordPress Lessons