НовиниНовини КиївщиниОбухівська ДПІ ГУ ДПС у Київській області

Податківці Київщини ліквідували незаконне виробництво тютюну для кальянів

У серпні 2019 року співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Київській області під процесуальним керівництвом прокуратури Київської області ліквідували незаконне масове виробництво тютюну для кальяну та вилучили велику партію підакцизної продукції.

В рамках проведення операції «Акциз-2019» та розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 204 КК України було встановлено групу осіб, які організували на території одного з міст Київщини незаконне масове виробництво тютюну для кальяну. В подальшому фальсифікат реалізовували через мережу Інтернет кінцевим споживачам без марок акцизного податку.

За результатами санкціонованих обшуків, проведених за місцем незаконного виробництва, в офісних приміщеннях, за адресами проживання фігурантів та в транспортному засобі, який використовувався зловмисниками, з незаконного обігу вилучено та передано на відповідальне зберігання фальсифікованого кальянного тютюну та сировини для його виробництва, загальною вартістю майже 13 млн. грн., обладнання та засоби для забезпечення масового виробництва, а також чорнові записи, мобільні телефони та комп’ютерну техніку.

Всього виявлено та вилучено ТМЦ орієнтовною вартістю 22 млн. 840 тис. грн., у т.ч. підакцизної продукції – на суму 12 млн. 840 тис. грн.

Триває слідство.

Також повідомлялося, що податківці Київщини викрили діяльність організованої злочинної групи, яка незаконно привласнила майно та легалізувала 44 млн. грн.

Ми також писали, що податківці Київщини викрили «сімейний» підряд з ухилення від сплати податків.

ГУ ДФС у Київській області

Показати ще
WordPress Lessons