НовиниНовини Обухівщинисоціальний захист населення

Засідання комісії з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат та робочої групи з питань  легалізації  заробітної плати при Обухівській РДА

 

24.07.2019 року  на виконання Плану спільних  заходів відбулась  комісія з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, погашення заборгованості зі сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування при Обухівській районній державній адміністрації під головуванням       Олександра Проценка – в. о. голови адміністрації.

На комісію по заборгованості  зі сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування станом на 01.07.2019 року  було  заслухано 6 боржників ( в т.ч. 3 фізичних осіб – підприємців), які надали квитанції  про сплату боргу. Загальна сума погашення – 81,6 тис. грн.

На засідання робочої групи  були запрошені керівники 4 підприємств, які за результатами моніторингу ПФУ та  аналізу даних щомісячної звітності страхувальників мають ознаки можливих порушень законодавства про працю. З керівників взято пояснення та надано термін для усунення порушень.

 

Показати ще
WordPress Lessons