НовиниНовини Уряду України

МІП: У Чернівцях пройшов фестиваль з вивчення іноземних мов «Маркет мов»

20 липня 2019 року у Чернівцях відбувся фестиваль з вивчення іноземних мов «Маркет мов», організований Міністерством інформаційної політики України.

“Цей фестиваль націлений на те, щоб викликати цікавість до вивчення мов. Бо мова – перший крок до комунікації. Насправді, вивчати іноземні мови можна легко, і саме на цьому фестивалі ми розповідаємо як”, – зазначила радник Міністра інформаційної політики України Марина Соботюк.

В рамках фестивалю на центральній площі міста пройшли лекції, майстер-класи, розмовні клуби, презентації мовних шкіл, кінопокази під відкритим небом, безкоштовне тестування з англійської мови, чемпіонат з англійської мови, наймасовіший урок з англійської мови за участі відомого психолінгвіста та поліглота Віталія Зубкова, концерт та багато інших активностей.

Культурні центри та мовні школи представили креативні локації з вивчення мов. Спеціальним гостем Фестивалю став лідер гурту «Мандри» Сергій Фоменко (Фома) з спеціальною програмою “Лайфхаки: Як спонукати іноземців спілкуватися українською мовою”.

Захід організувало МІП спільно з Соціальним проектом з вивчення іноземних мов Lingva Skills за ініціативи Студентської ради при МІП.

“Ми відібрали 9 найкращих місцевих центрів з вивчення іноземних мов і кожен з них не залишив без уваги жодного гостя фестивалю. Вони настільки креативно підійшли до підготовки, навіть здавалося, що одного дня для такого фестивалю – це дуже мало”, – розповіла Марія Богуслав координатор Lingva Skills.

В цьому році “Маркет мов” пройде також в Ужгороді 27 серпня та в Ковелі 31 серпня.

 

http://mip.gov.ua

Показати ще
WordPress Lessons