Молодь та спортНовиниНовини Обухівщини

КОНКУРС КРАЩИХ ПРАКТИК МОЛОДІЖНОЇ РОБОТИ НА КИЇВЩИНІ У 2019 РОЦІ

З метою відбору, відзначення і поширення кращих практик молодіжної роботи в Київській області управлінням молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Київської обласної державної адміністрації спільно з Київською обласною молодіжною радою започатковано Конкурс кращих практик молодіжної роботи на Київщині в 2019 році.
Основні завдання Конкурсу:
– обмін успішним досвідом між молодіжними організаціями та молодіжними працівниками Київської області;
– публічне визнання досягнень та заохочення до подальших напрацювань у напрямі підвищення стандартів якості молодіжної роботи в Київській області;
– популяризація та активізація молодіжного руху на Київщині.
До участі у конкурсі в 2019 році запрошуються учасники та учасниці, які мають успішні практики в сферах молодіжної політики та національно-патріотичного виховання. Результати конкурсу будуть оголошені в рамках обласного молодіжного форуму у грудні 2019 року.
Найкращі практики увійдуть до друкованого та електронного видання «Каталог кращих практик молодіжної роботи в Київській області».
3 переможці Конкурсу отримають призи та відзнаки.
Термін подачі анкет – з 27 червня  по 1 жовтня 2019 року.
Ознайомитися з детальною інформацією та заповнити анкету для участі в конкурсі можна за посиланням:https://forms.gle/dHU4wQoHNsyvcZFCA
 
Консультації щодо заповнення заявки можна отримати за телефоном: (098)-101-69-70, Олена Рожанська.
З повагою,
Сектор молоді та спорту Обухівської райдержадміністрації
Показати ще
WordPress Lessons