Молодь та спортНовиниНовини Обухівщини

НАМЕТОВА ТАБОРІВКА “МОЛОДЬ В ГРОМАДІ” – 2019

З метою налагодження тісної співпраці між центральними органами виконавчої влади та представниками ОТГ, активізації молодіжної роботи на місцях та сприяння розвитку діяльності об’єднаних територіальних громад, управлінням молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Київської обласної державної адміністрації спільно з Комунальним закладом Київської обласної ради «Київський обласний молодіжний центр» з 16 по 19 липня 2019 року буде проведено наметову таборівку «Молодь в Громаді».
Програмою заходу передбачено інформаційно-навчальні тренінги, семінари на тему: «Адвокація молодіжних ідей», «Молодіжна робота в ОТГ», «Включення молоді в процес прийняття рішень, молодіжні ради», зустріч з громадськими діячами.
До участі запрошуються молодь віком до 35 років, депутати, які опікуються питаннями молодіжної політики, представники бібліотек, завідувачі клубів чи керівники будинків культури, зацікавлена молодь.
Для участі необхідно у термін до 12 липня 2019 року  заповнити електронну анкету за посиланням:https://forms.gle/mq4JT9BdBJHwb8r6A

Детальна інформація про захід буде повідомлена кожному учаснику особисто після відбору.

Звертаємо Вашу увагу на те, що захід буде проведено у форматі наметового табору, тому кожен учасник повинен мати особистий спальний мішок.
Намети, туристичні килимки, харчування учасників, трансфер з міста Києва до місця проведення та у зворотному напрямку забезпечуватиметься організаторами.
 
 
З повагою,
сектор молоді та спорту Обухівської райдержадміністрації
Показати ще
WordPress Lessons