НовиниНовини КиївщиниОбухівська ДПІ ГУ ДПС у Київській областіТериторіальні органи влади

У січні-червні 2019 року головним управлінням ДФС у Київській області надано 126044 адміністративні послуги

Проведений аналіз показав, що питому вагу (33,7%) серед наданих адміністративних послуг мають послуги з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки. У січні-червні 2019 року фізичним особам-платникам податків було надано понад 42 тисяч таких послуг.

На другому місці – послуги з надання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків (21,9%), що становить понад 25,6 тисячі таких послуг.

Надання витягу з реєстру платників єдиного податку  – 10 тисяч послуг  та реєстрація платника єдиного податку – 10 тисяч послуг посіли третє місце серед кількості наданих адміністративних послуг. Четверте місце – видача довідки про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами державної фіскальної служби – 8,6 тисяч послуг.

Повний перелік адміністративних послуг, які надаються  головним управлінням ДФС у Київській області, а також зразки заяв, які подаються для отримання адміністративних послуг, можна переглянути на інформаційних стендах Центрів обслуговування платників, а також за гіперпосиланням http://kyivobl.sfs.gov.ua/diialnist/mistsya-nadannya-administrativnih-poslu/administrativni-poslugi-golov-upr-dfs/ .

На сьогодні у Київській області функціонує 27 Центрів обслуговування платників, в яких надається комплекс адміністративних, консультативних та інформаційних послуг.

ГУ ДФС у Київській області

 

Показати ще
WordPress Lessons