НовиниНовини Обухівщинисоціальний захист населення

Оголошення про припинення повноважень спостережної комісії

Обухівська районна державна адміністрація повідомляє про припинення  12 липня 2019 року повноважень спостережної комісії утвореної розпорядженням голови Обухівської районної державної адміністрації      від 12 липня 2016 року № 289 «Про спостережну комісію Обухівської районної державної адміністрації», та оголошує про початок формування нового складу комісії.

Основними завданнями спостережної комісії є:

  • організація та здійснення громадського контролю за дотриманням прав, основних свобод і законних інтересів засуджених осіб та осіб, звільнених від відбування покарання;
  • сприяння органам і установам виконання покарань у виправленні і ресоціалізації засуджених осіб;
  • організація виховної роботи з особами, умовно – достроково звільненими від відбування покарання, та громадського контролю за їх поведінкою протягом невідбутої частини покарання;
  • надання допомоги у соціальній адаптації особам, звільненим від відбування покарання.

Підприємства, установи і організації незалежно від форми власності, які бажають включити до складу комісії своїх представників, можуть подати до районної державної адміністрації відповідні пропозиції, підписані керівником підприємства, установи, або рішення керівного органу організації.

Окремі громадяни подають заяви, підписані особисто.

Заяви та пропозиції приймаються до 12 липня 2019 року.Довідки за адресою: м.Обухів, вул. Малишка, 10, каб. 40, тел. 5 03 27.

Показати ще
WordPress Lessons