КультураМолодь та спортНовиниНовини Обухівщинисоціальний захист населення

Про відзначення Дня захисту дітей в Обухівському районі

Щорічно 1 червня в Україні відзначається «Міжнародний день захисту дітей». Дитинство – найніжніший та найщасливіший час у житті кожної людини. Кожен день наповнений новими відкриттями та пригодами. А у пам`яті залишаються тільки найяскравіші спогади. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. 

Тож, 31 травня 2019 року в селі Старі Безрадичі Обухівського району відбулось святкування Дня захисту дітей. На свято завітали дітки різних вікових та соціально – незахищених категорій, у тому числі, діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, та діти з багатодітних і малозабезпечених сімей.

В рамках свята був проведений святковий концерт, флешмоб, конкурси,  малюнок на асфальті та естафети. Після активної участі в розважальній програмі, за підтримки місцевої влади діти мали змогу поласувати солодощами та морозивом. А насамкінець, представники Обухівської районної державної адміністрації та Мультимедійного видавництва «Розумники» вручили кожній дитині благодійні подарунки, які стануть необхідними під час нового навчального року.

Показати ще
WordPress Lessons