АнонсиНовиниНовини Обухівщини

Про оголошення громадських слухань проекту детального плану території для індивідуального дачного будівництва за межами населеного пункту с. Таценки в межах Обухівської міської ради Київської області

На підставі Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та розпорядження голови Обухівської районної державної адміністрації від 21.03.2019 № 121, розроблено детальний план території для індивідуального дачного будівництва за межами населеного пункту с. Таценки в межах Обухівської міської ради Київської області

Замовником розроблення детального плану території виступає Обухівська районна державна адміністрація.

Розробник містобудівної документації – фізична особа – підприємець  «МАКОДЗЕБА».

Ознайомитися з матеріалами проекту містобудівної документації можливо з 03 червня по 03 липня 2019 року, під час його прилюдного експонування, в робочі дні з 10.00 години до 12.00 години в приміщенні райдержадміністрації, за адресою: вул. Малишка, 10, м. Обухів, (каб. № 30).

Відповідальний за організацію розгляду пропозицій громадськості –Нестеренко Владислав Вікторович (начальник відділу містобудування і архітектури Обухівської райдержадміністрації, головний архітектор району).

Відповідно до Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого постановою КМУ від 25.05.2011 № 555 Обухівською районною державною адміністрацією з 04 липня 2019 року буде проведено процедуру розгляду та врахування пропозицій громадськості під час розроблення детального плану території для індивідуального дачного будівництва за межами населеного пункту с. Таценки в межах Обухівської міської ради Київської області.

Це повідомлення є підставою для подання пропозицій до проекту містобудівної документації, які приймаються до 03 липня 2019 року з понеділка по п’ятницю з 10.00 години до 12.00 години в приміщенні райдержадміністрації, каб. № 30.

Пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді (із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил).

Пропозиції подані після 03 липня 2019 року, розглядатись та прийматись не будуть.

За результатами розгляду пропозицій 5 липня 2019 року о 10.00 годині будуть проведені громадські слухання за адресою: м. Обухів, вул. Малишка, 10, третій поверх, актова зала.

Показати ще
WordPress Lessons