НовиниНовини Обухівщинисоціальний захист населення

Засідання Координаційної ради з питань соціальної роботи з сім’ями (особами), які опинилися в складних життєвих обставинах

28 травня 2019 року під головуванням керівника апарату, виконуючого обов’язки першого заступника голови Обухівської районної державної адміністрації Проценка О.П. відбулося чергове засідання Координаційної ради з питань соціальної роботи з сім’ями (особами), які опинилися в складних життєвих обставинах при Обухівській районній державній адміністрації. Серед запрошених на засіданні були присутні сільський голова Малої Вільшанки Літовченко Л.В. та секретар Деремезнянської сільської ради Бойко Т.І.

На порядку денному було розглянуто загалом вісім питань щодо ситуацій в родинах, які перебувають в складних життєвих обставинах. За результатом проведеної на протязі шести місяців соціальної роботи з сім’ями, три з них знято із соціального супроводу, з іншими продовжено роботу. За поданням центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та за рішенням Координаційної ради дві родини було взято під соціальний супровід з метою допомоги у вирішенні складних життєвих обставин.

Показати ще
WordPress Lessons