НовиниНовини ОбухівщиниОбухівська міськрайонна філія Київського обласного центру зайнятості

Школярі завітали до Обухівської міськрайонної філії Київського ОЦЗ

Фахівці Обухівської міськрайонної філії Київського ОЦЗ провели інформаційний захід для учнівської молоді 8-А класу НВК «Спеціалізована  загальноосвітня  школа І-ІІІ ступенів №1 імені А.С.Малишка» м. Обухова. Школярам допомагали розв’язати нелегку задачу щодо вибору їх майбутньої професії.

«Вибір професійного шляху багато в чому визначає долю молодої людини. І тому, щоб не помилитися у виборі професії, потрібно розібратися і у своїх особистих якостях, і у професіях з їх особливими вимогами до людини, і в кадрових потребах майбутнього», – наголошують фахівці служби зайнятості.

Діти ознайомились з послугами служби зайнятості, скористались інформаційними матеріалами з описів професій, отримали інформацію про професії, їх зміст, попит на ринку праці, рівень необхідної освіти, перспективи працевлаштування, можливості проходження навчання, ознайомились з професіограмами та психограмами різних професій.

В рамках заходу було проведено інтерактивний профорієнтаційний урок на тему «Професії майбутнього. Світові тенденції, що змінюють світ праці вже сьогодні». Під час уроку учні ознайомились з сучасними тенденціями на світовому і національному ринках праці, професійними назвами робіт майбутнього та основними передумовами успішної кар’єри. Отримана інформація допоможе учням зорієнтуватися в професіях, які будуть найбільш затребуваними на ринку праці в майбутньому.

На завершення візиту учні отримали буклети та інформаційні матеріали про послуги служби зайнятості.

 

Показати ще
WordPress Lessons