НовиниНовини Обухівщинисоціальний захист населення

Засідання Координаційної ради з питань оздоровлення, відпочинку дітей у 2019 році

В приміщенні Обухівської районної державної адміністрації 11 травня 2019 року під керівництвом виконуючого обов’язки першого заступника голови районної державної адміністрації О. Проценка відбулося засідання Координаційної ради з питань оздоровлення, відпочинку дітей у 2019 році.

На засіданні координаційної ради обговорювалося питання підготовки літніх мовних таборів на базі загальноосвітніх закладів, з розширенням екскурсійно-туристичних подорожей, обміну груп дітей з іншими регіонами України.

Розглядалося питання забезпечення в установленому порядку медогляду та видачу медичних довідок для дітей, які направляються на відпочинок та оздоровлення до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку. Також  наголошено було на сприянні у направлені на роботу до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку медичних працівників у першу чергу тих, які мають досвід роботи у таких закладах.

Не менш важливі питання стосуються організації харчування, водозабезпечення, мікроклімату в закладах оздоровлення та відпочинку та активізації роботи з підприємствами, установами, організаціями усіх форм власності, а також благодійними організаціями і фондами щодо залучення позабюджетних коштів для організації роботи наметових таборів.

Значну увагу члени Координаційної ради приділили обговоренню безпеки перебування дітей в літніх таборах оздоровлення та відпочинку розташованих на території Обухівського району.

Олександр Проценко зауважив, що під час проведення літньої оздоровчої кампанії 2019 року в таборах всіх типів необхідно приділяти особливу увагу охороні життя та здоров’я дітей, організації змістовного відпочинку та безпечних умов дозвілля.

bty
bdr
Показати ще
WordPress Lessons