АнонсиНовиниНовини КиївщиниНовини Обухівщини

Відбулись громадські слухання з обговорення капітального ремонту автомобільної дороги Н-01 Київ – Знам’янка на ділянці км 52+935 – км 65+900 в межах Обухівського району

Обухівською районної державною адміністрацією 26.03.2019 проведено громадські слухання з обговорення капітального ремонту автомобільної дороги Н-01 Київ – Знам’янка на ділянці км 52+935 – км 65+900 в межах Обухівського району.

В громадських слуханнях прийняли участь Федоренко О.В. – головний інженер служби автомобільних доріг у Київській області, Ковальчук В.В., Газаров Е. А. – представники проектної організації ПВКП «Транспроект», Штанько О.В., Шевченко В.І. – представники Григорівської сільської ради, Письменний М.І. – голова Обухівської районної державної адміністрації, Нестеренко В.В. – начальник відділу містобудування і архітектури Обухівської райдержадміністрації, головний архітектор району та інші представники.

На громадських слуханнях було представлено проектну документацію для виконання робіт з капітального ремонту автомобільної дороги державного значення  на ділянці км 52+935 – км 65+900 в межах Обухівського району.

Ключовими завданнями даного проекту є:

  • реконструкція мосту в с. Гусачівка Обухівського району та с. Леонівка Кагарлицького району;
  • будівництво підземного пішохідного переходу в с. Григорівка;
  • приведення дорожнього полотна у відповідність до нормативів (категорія ІІ);
  • будівництво тротуарів та захисних екранів в межах населених пунктів.

Також, було розглянуто питання будівництва зупинок громадського транспорту за межами населених пунктів та громадських вбиралень біля них; питання наземних пішохідних переходів в місцях масового скупчення людей.

Показати ще
WordPress Lessons