АнонсиНовиниПодії за участю Глави держави

Турецькі безпілотники Байактар тепер на озброєнні в української армії

Унікальні турецькі безпілотники Байактар тепер на озброєнні в української армії. Їх передала Туреччина після перемовин Петра Порошенка з Реджепом Ердоганом. Апарати можуть понад добу триматися у повітрі, і вражають цілі з точністю до метра.

Понад добу у повітрі, точність ураження – до метра. Українська армія отримала на озброєння турецькі безпілотники нового покоління «Байактар». Вони керуються зі спеціального мобільного центру, і вражають як рухомі, так і нерухомі цілі, в тому числі й на морі.

 Петро Порошенко, Президент України

От ми бачимо систему лазерного наведення – високоточна зброя. Точність потрапляння була менше ніж один метр. І перше випробування безпілотників «Bayraktar», які поставлені на озброєння української армії, пройшли успішно

Не лише турецькі безпілотники, а й новітнє озброєння українського виробництва сьогодні укріплює позиції Збройних сил. Президент у Старокостянтинові передав армії сертифікати на понад чотириста двадцять одиниць техніки. І наголосив – до 14го року Україна взагалі не мала державного замовлення в оборонці і не інвестувала в інновації. Сьогоднішній стан армії – яскрава демонстрація того, який шлях пройшли країна та її Збройні сили за п’ять останніх років. Україна не виглядає більше безпорадною та беззахисною, підкреслив Президент. Сьогодні в руках воїнів смертоносна для ворога зброя, якоюу разі потреби українська армія вміло скористається.

Показати ще
WordPress Lessons