АнонсиКультураНовиниНовини ОбухівщиниОсвіта та наука

«Із скарбниці Шевченкових поезій…» 

До уваги учнів 5-11 класів,

Обухівська районна бібліотека для дітейдо ювілею Тараса Григоровича Шевченка, оголошує конкурс на краще декламування віршів поета.                                        

Захід відбудеться 13 березня 2019 р. о 14⁰ в приміщенні бібліотеки. 

знаходимось за адресою: м. Обухів, вул. Київська, 14, тел. 5-11-49

 

Положення про проведення районного конкурсу декламаторів поетичної спадщини Т.Г.Шевченка  «Із скарбниці Шевченкових поезій»

 Загальні положення.

1.1 Районний конкурс декламаторів поетичної спадщини Т.Г.Шевченка «Із скарбниці Шевченкових поезій» – це відкритий захід, що проводиться з метою популяризації  творчої спадщини Тараса Шевченка, виявлення обдарованої молоді та залучення до заходів, спрямованих на вшанування пам’яті Кобзаря.

1.2 Основними завданнями конкурсу є:

національно-патріотичне виховання, духовний розвиток підростаючого покоління; залучення дітей, учнівської молоді до вивчення, осмислення та сприйняття творчої спадщини Т.Г.Шевченка.

1.3 Організаторами конкурсу є Відділ КНРТ Обухівський  РДА, районна бібліотека для дітей за підтримки відділу освіти Обухівської РДА.

1.4 Конкурс проводить Організаційний комітет, склад якого формується та затверджується організатором  конкурсу.

  1. Учасники конкурсу.

2.1 Конкурс проводиться серед учнів і вихованців 5-11 класів загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів, членів  дитячих і молодіжних громадських організацій міста та району, які читають або виконують у музичному супроводі поезію Тараса Шевченка, твори інших авторів про Кобзаря, а також власні твори про поета.

  1. Вимоги до учасників конкурсу.

3.1 Просимо конкурсантів заздалегідь повідомити адміністрацію бібліотеки для дітей про Вашу участь у даному конкурсі до 11.03.2019р.

  1. Конкурсна комісія (журі).

4.1 Для організації Конкурсу і визначення кращих робіт формується Конкурсна комісія (журі) Конкурсу;

4.2 Журі Конкурсу, яке формується та затверджується організаторами конкурсу: здійснює оцінку робіт, представлених на Конкурс;

своїм рішенням визначає переможців Конкурсу.

  1. Порядок підведення підсумків Конкурсу.

5.1 При підбитті підсумків журі визначає переможців, що зайняли перше, другі та треті місця.

5.2 Критерії оцінки робіт:

високопрофесійне журі оцінюватиме рівень виконавської майстерності конкурсантів. Для власних творів враховуватимуть ідею та зміст поезії, рівень поетичної майстерності.

5.3 Підбиття підсумків Конкурсу оформляється протоколом журі Конкурсу.

5.4 За рішенням Оргкомітету Конкурсу для визначення його переможців може бути організований відкритий захист кращих робіт.

Переможці конкурсу нагороджуються дипломами і цінними подарунками.

Показати ще
WordPress Lessons