АнонсиНовиниНовини КиївщиниНовини ОбухівщиниНовини Уряду України

Зустріч Міністра інфраструктури України Володимира Омеляна та голови Київської обласної державної адміністрації Олександра Терещука з поштарями Обухівського та Васильківського районів

01 березня 2019 року в Обухівському районі відбулась робоча зустріч Міністра інфраструктури України Володимира Омеляна та голови Київської обласної державної адміністрації Олександра Терещука з поштарями Обухівського та Васильківського районів. В зустрічі також взяли участь представники територіальних громад та голови районних державних адміністрацій зазначених районів.

Основним питанням, що обговорювалося на зустрічі, було питання діяльності відділень Укрпошти та оплата праці працівників пошти, зокрема самих поштарів.

Володимир Омелян особливо підкреслив, що жодну позицію поштаря не буде скорочено: “Жодної позиції поштаря не буде скорочено. Всі ставки, рівень заробітної платні, кількість робочих місць станом на 1 січня 2019 року залишається без змін або буде збільшено. Жодних скорочень не буде.”

Під час зустрічі також підняли питання ремонтів доріг, як загального користування так і комунальної власності. Зокрема, Олександр Терещук наголосив, що питання ремонтів доріг одне з найпріоритетніших.

Показати ще
WordPress Lessons