НовиниНовини ОбухівщиниОсвіта та наука

Засідання педагогічної майстерні

22 листопада у відділі освіти Обухівської РДА працювала педагогічна майстерня. Участь у роботі взяли заступники директорів з виховної роботи, керівники шкільних методичних об’єднань класних керівників та класні керівники 5-9-х класів закладів освіти району.

В рамках заходу методист РМК відділу освіти Шевченко Олександра Олександрівна провела з педагогами лабораторну роботу «Аналіз складу частовживаних продуктів». Під час майстер класу, учасники досліджували склад часто вживаних харчових продуктів, які містять харчові добавки з позначкою «Е». Ведуча провела інструктаж по роботі з пакувальним матеріалом, таблицями класифікації харчових добавок та умовних позначень шкідливих впливів добавок. Об’єднавшись у групи, учасники виступили з презентаціями на тему: «Ми – за здорове харчування!».

Важливість такої роботи з учнями полягає в набутті ними компетенцій щодо ведення здорового способу життя та організації здорового харчування.

Корисним для педагогів виявилися лайфхаки з використання хештегів для просування інформації в соціальних мережах. Хештеги можуть стати дієвим інструментом для поширення інформації про діяльність закладу освіти. Аудиторія не буде обмежена наявними користувачами, контент бажаний для поширення, зможуть знайти інші відвідувачі, яким цікаві теми якими діляться педагоги та учні. Олександра Олександрівна розповіла, про те, як правильно підбрати хештеги, щоб залучити тисячі потенційних користувачів, які будуть учасниками патріотичних флешмобів, соціальних акцій, актуальних для учнівської молоді проектів тощо.

На завершення, методист анонсувала матеріали по роботі з учнями «Демократія для всіх» швейцарсько-українського проекту «Розвиток громадянських компетентностей». Під час вправи «Бліц-знайомство для демократії», педагоги працювали з картками «Демократія для всіх».

Показати ще
WordPress Lessons