КультураНовиниНовини Обухівщини

“ЧУЖА” ВІЙНА

Минають дні, ідуть роки.

Життя  листки перегортає.

А  біль Афгану – навіки,

В душі чомусь не замовкає.

15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав та 30-а річниця виведення радянських військ з Афганістану. Саме цього дня керівництво Обухівського району – голова Обухівської районної державної адміністрації Михайло Іванович Письменний, виконуючий обов’язки голови Обухівської районної ради Олександр Михайлович Кровкін  та Обухівський міський голова Олександр Миколайович Левченко, депутати Обухівської міської ради та Обухівської районної ради, представники громадських ветеранських організацій, мешканці міста та району вшанували пам’ять полеглих в Афганістані воїнів хвилиною мовчання та покладанням квітів до Пам’ятника воїнам афганцям біля школи № 5 міста Обухів.

У цій кривавій війні самовідданість, мужність і героїзм виявили українці – офіцери та солдати. Багато з них не повернулося до родин.

Присутні у своїх виступах засвідчили свою глибоку шану та повагу мужності, самопожертві, доблесті і честі загиблих воїнів та ветеранів Афганської війни.

Показати ще
WordPress Lessons