Вiддiл обслуговування громадян № 13 (сервiсний центр) управління обслуговування громадян Головного управлiння Пенсiйного фонду України у Київськiй областiНовиниНовини ОбухівщиниТериторіальні органи влади

Обухівське об’єднане управління Пенсійного фонду України Київської області інформує

Зустріч з правлінням Обухівської міськрайонної організації Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)

06.02.2019 року відбулося засідання правління Обухівської міськрайонної організації Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів), для затвердження Плану заходів до дня вшанування учасників бойових дій та території інших держав та 30 річниці виведення військ з республіки Афганістан. На засіданні голова комісії з припинення Обухівського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області Н. Василишина доповіла про зміни в пенсійному забезпеченні, а саме в перерахунку з 01.03.2019 року враховано, що на коефіцієнт (за попередніми розрахунками 17%) підвищується середня заробітна плата (дохід) в Україні, з урахуванням якої визначено заробітну плату для обчислення пенсії по пенсійним справам (3764,40*1,17=4404,35 грн.) та роз’яснення щодо сплати збору до Пенсійного фонду України  за першу реєстрацію автомобіля, питання стосувалося розмитнених автомобілів з євро номерами.

 

Конференція громадського об’єднання «СІЧ» (Спілка інвалідів Чорнобиля»

08.02.2019 року на конференції громадського об’єднання «СІЧ» (Спілка інвалідів Чорнобиля» голова спілки Бритвин О.М. вже традиційно голова комісії з припинення Обухівського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області Н.Василишина доповідає про зміни в пенсійному забезпеченні, які стосуються пенсій ліквідаторів аварії на ЧАЕС. В 2019 році уряд запланував підвищувати українським пенсіонерам пенсію 5 раз. З 1 січня перерахунок провели для осіб, які досягли 65 років і більше та мають страховий стаж 35-30 років. Мінімальний розмір їхньої пенсії має бути не меншим за 40% мінімальної заробітної плати. Нова мінімальна зарплата – 4173 грн., відповідно пенсійна виплата збільшилася на 185 гривень. З 1 березня 2019 року це буде «індексація» пенсій на коефіцієнт, що відповідає 50% зростання рівня споживчих цін та 50% зростання середньої зарплати в Україні за попередній рік. Пенсія зросте в середньому на 17%. З 1 квітня перерахують пенсії працюючим пенсіонерам, цей перерахунок проводиться автоматично за останні два роки, в кого є не врахований стаж 24 місяці станом на 01.03.2019 року. І два наступні перерахунки  проведуть відповідно до ЗУ «Про державний бюджет на 2019 рік» по зміні прожиткового мінімуму для осіб які втратили працездатність у липні 2019 -1564 грн. та у грудні 2019 року – до 1638 грн. Перерахунку підпадають мінімальні пенсії та всі надбавки та підвищення , які проводяться від прожиткового мінімуму, кожна надбавка має свою величину збільшення.

В ході доповіді були надані відповіді на питання присутніх.

 

Виїзний прийом в  пункті обслуговування громадян в с. Григорівка Обухівського району

5 лютого 2019 року згідно графіку роботи проведено прийом громадян в пункті обслуговування громадян Обухівського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області в с. Григорівка  Обухівського району.

На прийом звернулося 16 жителів с. Григорівка, пункт обслуговування громадян розміщений в приміщенні Григорівської сільської ради за адресою :

с. Григорівка, вул. Героїв Майдану, 2, тел. (04572) 38 386, (04572) 38 374. Прийом громадян провела головний спеціаліст відділу обслуговування громадян  Обухівського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області Н. Гайвак. Питання що порушувалися на прийомі стосувалися призначення пенсії за віком, призначення пенсій із зменшенням віку, замовлення довідок для субсидії та надання документів по проведенні інвентаризації пенсійних справ, перерахунок пенсій з 01.01.2019 та з 01.03.2019 року, оформлення запиту для підтвердження стажу та інше. Проведено опитування 10 пенсіонерів щодо своєчасного отримання пенсії через поштове відділення с. Григорівка.

Прийом громадян в пункті обслуговування  проводиться перший вівторок кожного місяця з 8.00 до 12.00.

 

 

Показати ще
WordPress Lessons