АнонсиНовиниНовини ОбухівщиниОбухівська міськрайонна філія Київського обласного центру зайнятостіТериторіальні органи влади

Національна гвардія України запрошує на військову службу за контрактом

31 січня 2019 року для безробітних Обухівської міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості представники  відділу комплектування військовослужбовців за контрактом  Національної  гвардії  України презентували військову службу за контрактом.

Захід, який відвідали 15 шукачів роботи, виявився досить цікавим.

Під час зустрічі представники Національної гвардії України розповіли про правила відбору громадян на військову службу за контрактом, порядок її проходження та перспективи. Особливу увагу акцентували на тому, що сьогодні створена та постійно вдосконалюється гнучка система соціального захисту військовослужбовців-контрактників. А це – гідна заробітна плата, гарантована відпустка, медичне обслуговування, харчування, забезпечення одягом.

Окрім цього, повідомили інформацію щодо служби у військовому резерві – як одного із видів виконання військового обов’язку, а також про можливість навчання у Національній академії Національної гвардії України.

Переваги служби у Національній гвардії України – безсумнівні, зазначили гості заходу, адже служба в НГУ гарантує працевлаштування на престижні посади, гідне матеріальне та медичне забезпечення, можливість отримання безкоштовної вищої освіти та, по закінченню служби – гідне пенсійне забезпечення.

Обухівська міськрайонна філія Київського обласного центру зайнятості

Показати ще
WordPress Lessons