НовиниНовини КиївщиниНовини Обухівщини

День Святого Миколая

Одним з найулюбленіших свят дітей є День Святого Миколая. Діти усього світу загадують бажання і з нетерпінням чекають на їх здійснення.

День Святого Миколая – це чудова нагода відповісти добром на добро. Вже стало гарною традицією у районі проводити святкові заходи для дітей, які потребують особливої уваги від нас дорослих. Такими являються діти-сироти, діти позбавлені батьківського піклування, та діти, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Дуже приємно, що в такий складний час, є люди, яким небайдужа доля дітей, саме тому службою у справах дітей та сім’ї Обухівської районної державної адміністрації спільно з Обухівським районним центром творчості та юнацтва проведено святковий захід «Майстерня святого Миколая» для дітей вказаних категорій.

19.12.2018 в ресторанному закладі «Шинок – Золотий Фазан» міста Обухів, лідерами районної учнівської Ради самоврядування Обухівщини (Обухівського районного центру творчості дітей та юнацтва) та волонтерами, було організовано дійство до Дня Святого Миколая для 25 дітей. Маленьких гостей запрошували до зали та пропонували майстер класи та аквагрим, після чого діти мали нагоду сфотографуватися  у підготовленій для них фотозоні. Також проводились ігри та конкурси, в яких малеча із задоволенням приймала участь. Наприкінці свята власники ресторанного закладу пригостили дітей солодощами, а Святий Миколайчик, кожному учаснику вручив святкові подарунки.

 

Показати ще
WordPress Lessons