НовиниНовини КиївщиниНовини Обухівщини

Міжнародна правозахисна акція «16 днів проти насилля»

Міжнародна правозахисна акція «16 днів проти насилля» розпочата у 1991 році. Ініціатори обрали датою початку акції 25 листопада — Міжнародний день боротьби з насиллям у ставленні до жінок та датою її завершення — 10 грудня — Міжнародний день захисту прав людини. Особлива увага під час її проведення приділялася питанням домашнього насилля, тому акція була спрямована проти насилля у сім’ї та формування нетерпимого ставлення до будь-якої форми насилля.

У рамках Всеукраїнської щорічної акції «16 днів проти насильства» служба у справах дітей та сім’ї Обухівської районної державної адміністрації спільно з Долинянським навчально-виховним комплексом “загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – дитячий садок” Обухівської районної ради Київської області тематичний захід. Діти підготували флешмоб та тематичний танець. 

Навіть учні молодших класів вирізали долоньки з кольорового паперу, після чого дружньо склеїли квітку під гаслом «СТОП НАСИЛЬСТВУ». Також з вихованцями школи відбувся тематичний тренінг, де всі учасники проявили себе та залишились задоволені від спілкування.

Показати ще
WordPress Lessons