НовиниНовини КиївщиниНовини Обухівщини

Підготовка дорожніх служб до роботи в осінньо-зимовий період

З метою моніторингу стану справ із підготовки до осінньо-зимового періоду 2018/2019 року дорожніх підприємств, що здійснюють експлуатаційне утримання автомобільних доріг загального користування державного та місцевого значення в Обухівському районі, виконуючим обов’язки голови Обухівської районної державної адміністрації Сергієм Коваленком 13.11.2018 здійснено об’їзд виробничих баз Філії «Конча-Заспівське ДЕУ» ДП «Київський облдорупр» в Обухівському районі та однієї із баз ТОВ «Веларм».
За результатами об’їзду встановлено, що зазначені підприємства активно ведуть роботи із підготовки техніки та заготівлі піщано-сольової суміші. Зокрема:

Філією «Конча-Заспівське ДЕУ» ДП «Київський облдорупр» до роботи в осінньо-зимовий період 2018/2019 року виконується ряд заходів спрямованих на забезпечення безперебійного руху транспорту в зимовий період. Станом на 13.11.2018 фактично заготовлено 196 т. піску, 560 т. солі та 886 т. піщано-сольової суміші;

ТОВ «Веларм» організовано два ремонтно-дорожні пункти, територіальне розміщення яких дозволяє вчасно й оперативно реагувати на надзвичайні ситуації. Станом на 13.11.2018 фактично заготовлено 500 т. піску, 210 т. солі та 200 т. піщано-сольової суміші.

До підготовчих робіт залучено увесь наявний персонал дорожніх підприємств.
Враховуючи досвід минулих років, Обухівською районною державною адміністрацією вживається увесь необхідний та можливий комплекс заходів щодо упередження виникнення надзвичайних ситуацій у період ускладнення погодних умов (снігопади, ожеледь та ін.). Питання підготовки дорожніх підприємств перебуває на особливому контролі у виконуючого обов’язки голови адміністрації Сергія Коваленка.

Показати ще
WordPress Lessons