НовиниНовини КиївщиниНовини ОбухівщиниОбухівський відділ поліції ГУНП в Київській області

Робоча нарада з питання зимового утримання автомобільних доріг загального користування

З метою упередження виникнення надзвичайних ситуацій в осінньо-зимовий період 2018/2019 року на автомобільних дорогах загального користування в Обухівському районі 05.10.2018 виконуючим обов’язки голови Обухівської районної державної адміністрації Коваленком С.І. ініційовано та проведено робочу нараду з питання зимового утримання автомобільних доріг загального користування державного та місцевого значення.
Участь у нараді взяли представники Служби автомобільних доріг у Київській області, філії “Конча-Заспівське ДЕУ” ДП “Київський облдорупр”, Обухівського відділу поліції та ТОВ “Веларм”.
В ході наради акцентовано увагу на взаємодії та координації дій під час погіршення погодних умов (снігопади, ожеледь) між дорожньо-експлуатаційними службами, Обухівською районною державною адміністрацією, органами місцевого самоврядування та поліцією.
За результатами наради прийнято рішення щодо здійснення об’їзду представниками адміністрації спільно з дорожньо-експлуатаційними службами та поліції зазначених автомобільних доріг стосовно визначення найбільш проблемних ділянок на предмет першочерговості усунення недоліків під час ускладнення погодних умов (снігопади, ожеледь).
Показати ще
WordPress Lessons