КультураНовиниНовини КиївщиниНовини Обухівщини

Міжнародний день людей похилого віку

1 жовтня весь світ відзначає Міжнародний день людей похилого віку — свято, яке покликане звернути увагу всього людства на потреби старшого покоління. Повага до старших — одна з головних цінностей людської моралі.  Тому в 1990 році Генеральна Асамблея ООН прийняла рішення про заснування Міжнародного дня літніх людей, призначивши його на перший день жовтня.

В цей день жителі України насправді мають можливість пригадати про те, що вважається людським обов’язком – турботливість та потреба завжди залишатись щиросердечними по відношенню до старшого покоління.

А ще цей день – не нагадування про вік, а чудова можливість сказати батькам, ветеранам війни і праці, пенсіонерам, старшим людям теплі слова вдячності за вагомий  внесок у розвиток держави,  за багаторічну добросовісну працю, доброту та життєву мудрість.
Саме вони достойно виховували дітей, а сьогодні передають свій досвід внукам та правнукам. Їхня щоденна невтомна праця і роками здобутий досвід – це незрівнянний приклад для наслідування сучасній молоді. Вони завжди вірили в кращі часи і вчили нас цьому ж.

Враховуючи важливість цього свята центральна районна бібліотека для дорослих оформила тематичну  викладку  літератури  «Ми чуєм ваших рук тепло», та провела огляд літератури читачам бібліотеки.

Вічної молодості душі вам , шановні ветерани, міцного здоров’я та благополуччя. Нехай завжди вас оточують увагою і піклуванням близькі люди, нехай тішать своїми успіхами діти, внуки та правнуки і нехай ніщо не засмучує ваші будні.

Показати ще
WordPress Lessons