НовиниНовини Обухівщини

Виконуючий обов’язки голови Обухівської районної державної адміністрації Сергій Коваленко вручив державну нагороду України жительці м. Українка

13.08.2018 на черговій сесії  Української міської ради, виконуючий обов’язки голови Обухівської районної державної  адміністрації Сергій Коваленко вручив державну нагороду України жительці м.Українка Шиян Олені Олександрівні.
Указом Президента України від 11 травня 2018 року №121/2018:
Шиян Олені Олександрівні присвоєно почесне звання «Мати-героїня».
Шиян Олена Олександрівна – мати шістьох дітей. Вона створює належні умови для здобуття дітьми освіти, розвитку їх творчих здібностей, формування духовних та моральних якостей.
Олена Олександрівна – любляча, чуйна мати та бабуся, щира і добра людина, шанує дружбу та завжди готова піти на допомогу. У її родині панують доброзичливі взаємовідносини, а в домі завжди затишок та тепло.
Варто зазначити, що Олена Олександрівна з 1996 року є дійсним членом Української асоціації вчителів натурального планування родини. А також, бере активну участь у житті громади за, що неодноразово була нагороджена дипломами за активну участь у житті громади м.Українка.
13
Показати ще
WordPress Lessons