НовиниНовини Обухівщини

Оприлюднення інформації про засідання робочої групи з питань легалізації виплат заробітної плати та зайнятості населення при Обухівській районній державній адміністрації

21 червня 2018 року відбулося засідання робочої групи з питань легалізації виплат заробітної плати та зайнятості населення при Обухівській районній державній адміністрації під головуванням заступника голови адміністрації Коваленка С.І.

На засідання робочої групи були запрошенні керівники підприємств, на яких заробітна плата застрахованим особам нарахована нижче законодавчо встановленого мінімального розміру.

В ході  проведення засідання заслухано пояснення головних бухгалтерів, досконало проаналізовано причини нарахування заробітної плати нижче встановленого законодавством рівня, надані письмові пояснення, щодо причин нарахування заробітної плати нижче мінімального розміру.

З керівниками підприємств проведено роз’яснювальну роботу щодо дотримання вимог чинного законодавства по виплаті заробітної плати, легального використання найманої робочої сили, дотримання мінімальних гарантій в оплаті праці.

За результатами засідання керівникам рекомендовано вжити всіх можливих заходів з метою додержання чинного трудового законодавства щодо виплати заробітної плати не нижче від мінімального розміру та в подальшому не допускати порушень законодавства про працю.IMG-b93f7c00b81f6203c596eb638835ca5c-V IMG-8d67b910e675f833dab4c4a0c01f0963-V

Показати ще
WordPress Lessons