НовиниНовини Обухівщини

Підготовка дорожніх служб до осінньо-зимового утримання автомобільних доріг

В рамках підготовки господарського комплексу та об’єктів соціально-культурного призначення Обухівського району до роботи в осінньо-зимовий період 2018/2019 року Обухівською районною державною адміністрацією вживаються всі необхідні заходи щодо моніторингу з підготовки дорожньо-експлуатаційних підприємств.

Виходячи з досвіду минулого осінньо-зимового періоду, питання зимового утримання автомобільних доріг перебуває на особливому контролі.

Підприємства по експлуатації автомобільних доріг загального користування державного та місцевого значення, що розташовані в районі, активно готуються до утримання вулично-шляхової мережі в осінньо-зимовий період. А саме: створюються необхідні запаси піщано-сольової суміші та ведеться робота щодо ремонту, модернізації та оновлення матеріально-технічної бази.

За наявною в Обухівській районній державній адміністрації інформацією, зазначаємо, що на разі розпочато процес ліквідації Філії «Обухівське районне дорожнє управління» ДП «Київське обласне дорожнє управління». А тому, автомобільні дороги, що перебували в експлуатаційному утриманні зазначеної організації перейдуть на утримання Філії «Конча-Заспівське дорожньо-експлуатаційне управління» ДП «Київське обласне дорожнє управління».

Тобто, всі автомобільні дороги загального користування державного значення (національні та регіональні: Н-01, Р-01 та Р-19) знаходитимуться в експлуатаційному утриманні однієї організації.

Стосовно експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення повідомляємо наступне.

Експлуатаційне утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення в Обухівському районі здійснює ТОВ «Веларм». Станом на 21.06.2018 керівництвом зазначеної організації ведеться робота щодо створення запасів піщано-сольової суміші та придбання спецтехніки (піскорозкидачі, навантажувачі та ін.) для відповідної роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019 року.

Показати ще
WordPress Lessons