НовиниНовини Київщини

Спільна нарада керівників правоохоронних органів 30.05.2018

30 травня 2018 року  в приміщенні Обухівського відділу Києво-Святошинської прокуратури під головуванням керівника Києво-Святошинської місцевої прокуратури Дмитруня Ю.О. відбулася спільна нарада керівників правоохоронних органів, що перебувають під юрисдикцією Обухівського відділу Києво-Святошинської прокуратури.  На нараду була запрошена начальник Обухівського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області Н.Василишина. В порядку денному наради розглядалися питання про стан протидії корупції, злочинності, насамперед вуличній, їх розкриття та попередження та виявлення, фіксація та розслідування кримінальних проваджень, щодо грубого порушення законодавства про працю.

Перший заступник начальника головного управління Держпраці у Київській області Андрієнко В.С. доповів про напрацювання щодо інспекційних відвідувань спеціалістами головного управління Держпраці підприємств які порушують трудове законодавство, а саме  виплачують заробітну плату в конвертах, оформляють найманих працівників на неповний робочий день та робочий тиждень, щоденну роботу оформляють як угоди цивільно-правового характеру та інше, підкреслив спільну співпрацю з управлінням Пенсійного фонду України щодо виявлення підприємств, установ та організацій які порушують вимоги законодавства про працю.

Н.Василишина доповіла про опрацювання інформації, яка надходить до управління через Пенсійний фонд України по звітності до ДФС України по певних критеріях щодо оплати праці, підготовку та передачу матеріалів для головних державних інспекторів праці для подальшого інспектування по порушниках трудового законодавства.

За результатами наради прийнята постанова, щодо вжиття заходів, спрямованих на виявлення підприємств, установ, організацій, фізичних осіб – підприємців, якими  допускаються грубі порушення законодавства про працю та притягнення винних осіб до відповідальності, передбаченої ст.172

Кримінального кодексу України.

IMG-18116964edf8dff7a226a0d1e825ec2f-V IMG-7c9cb2c9a5b52eb1ef849f8a9966ecfb-V

Показати ще
WordPress Lessons