НовиниНовини Обухівщини

Літературно-мистецьке свято «Весна в Плютах»

22 травня 2018 року у відділі «Літературно-мистецькі Плюти» Центрального державного архіву-музею літератури і мистецтва України відбулося урочисте відкриття літературно-мистецького заходу «Весна в Плютах», з нагоди 100-річчя створення системи архівних установ Україні.

У святковому заході взяли участь заступник голови Обухівської районної державної адміністрації С.І.Коваленко, виконуюча обов’язки голови Української міської ради К.В.Проценко. Зі святом привітала працівників архівів голова Державної архівної служби України Т.І.Баранова, яка подякувала всім  за сумлінну працю і побажала успіхів та досягнень в архівній справі.

Архівістів та гостей свята вітали народний артист України  Павло Зібров, мистецькі колективи Києва та Київської області.  Виставка виробів народних майстрів, музичні номери, запальні конкурси та запашний куліш створили неповторну святкову атмосферу.

У святкових заходах взяли участь працівники Державного архіву Київської області, які завітали  і до Обухова, де ознайомилися з експозицією районного краєзнавчого музею ім.Ю.К.Домотенка.image003 DSC_0939 42 7 3jpg

Показати ще
WordPress Lessons