КультураМолодь та спортНовиниНовини КиївщиниНовини ОбухівщиниОсвіта та наука

Звітна конференція лідерів учнівського самоврядування в Українській СЗОШ І-ІІІ ступенів №2

Учнівське самоврядування у нашому навчальному закладі – це доросле і серйозне життя, це активна життєва позиція, це формування особистісних рис, можливість проявити лідерські здібності та навчитися бути лідером.

Згідно плану 14 травня 2018 року   відбулася звітна конференція лідерів учнівського самоврядування. У конференції брали участь лідери 5-10 класів.

Відкрила її голова учнівської ради, учениця 8-В класу Якимець Анна, яка звітувала про роботу активу учнівського самоврядування та поділилася власними здобутками на шляху до лідерства. У ході конференції учні презентували роботу учнівської ради та старостату школи впродовж навчального 2017-2018 н. р. відповідно до: навчальної та виховної діяльності, дисципліни та порядку, спорту та дозвілля, турботи та милосердя та ін. Всі лідерські групи та переважна більшість класних колективів сумлінно попрацювали впродовж року.

За працездатність, цілеспрямованість, ентузіазм, самовіддачу та особисті досягнення  відзначили грамотами:

Буртного Артема –  голову старостату школи, учня 9-Б класу;

Ісакову Валерію – голову сектора турботи і милосердя, ученицю  9-Б класу;

Волоконську Анну – голову сектора інформації та преси, ведучого журналіста «Шкільного порталу», ученицю 9-А класу;

Рудюк Тетяну – голову комісії дисципліни та порядку, головного редактора «Шкільного порталу», ученицю 9-А класу;

Миколенко Надію – призера і переможницю творчих шкільних та районних конкурсів, автора цілого ряду майстер-класів, ученицю 9-А класу.

За результатами підсумків роботи учнівського самоврядування звання «Найкращий клас 2017-2018 н.р.», отримав  колектив 9-А класу(класний керівник Бруснікіна М. В., староста Абашина Анна);

У номінації  «Творча молодь» відзначили 6-А клас (класний керівник Іванова Н. В., староста Бузанова Катерина);

У номінації «Прагнення досконалості» переміг колектив 8-В класу (класний керівник Шлома Н. І., староста – Прус Олександр ).

Щиро бажаємо нашим лідерам здоров’я, благополуччя, нових задумів та звершень на благо власних родин, школи та всієї Вітчизни!34_012 34_015 34_017

Показати ще
WordPress Lessons