НовиниНовини КиївщиниНовини Обухівщини

До 100-річчя Червоного Хреста

18.04.2018 року  в Обухівському районному центрі культури і дозвілля пройшов захід присвячений  100-річчю створення Товариства Червоного Хреста.

У своїй діяльності, Червоний Хрест України, з моменту свого створення керується принципами гуманності,   неупередженості, єдності, універсальності та добровільності. За часи свого існування, силами Червоного Хреста були побудовані численні заклади: пологові будинки, амбулаторії, будинки для безпритульних, протитуберкульозні санаторії та аптеки.

З початком антитерористичної операції на сході України Червоний Хрест надав допомоги на 80 тис. гривень (13 тон соків та води, продукти харчування, теплий одяг, засоби гігієни, медикаменти та іграшки для дітей).

З вітальним словом на святі виступив голова Обухівської районної ради – Костянтин Олександрович Шушаков та  радник голови Обухівської районної державної адміністрації  – Олексій Олександрович Дуля, які з шанобливою повагою вручили цінний подарунок голові Товариства Червоного Хреста.

Обухівська районна державна адміністрація бажає Товариству Червоного Хреста  оптимізму, здоров’я, невичерпної енергії та миру!
Низький уклін  усім небайдужим людям, завдяки яким наш народ стоїть і переможе!

Показати ще
WordPress Lessons