Вiддiл обслуговування громадян № 13 (сервiсний центр) управління обслуговування громадян Головного управлiння Пенсiйного фонду України у Київськiй областiНовиниНовини КиївщиниНовини Обухівщини

ПІДСУМКОВА НАРАДА

13.04.2018 року в Обухівському об`єднаному управлінні Пенсійного фонду України Київської області  проведено підсумкову нараду по підсумках роботи управління  за I квартал 2018 року за участю першого заступника начальника головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Верещака В. М., в. о. голови Обухівської міськрайонної організації УСВА Луценка В. І., голови профспілкової організації працівників управління – Тимченко Л. В., та працівників управління на чолі з начальником управління  Василишиною Н. Ф.

На нараді було заслухано начальника управління Василишину Н. Ф. по питаннях роботи управління за 1 квартал 2018 року відповідно до покладених завдань та про реалізацію Стратегії модернізації та розвитку Пенсійного фонду України на період до 2020 року та співпраці  з ветеранськими організаціями, Гордон Л.О – заступника начальника управління, по питанню своєчасності призначення, перерахунку та виплати пенсій і моніторингу виплати пенсій, Щербак Н. М. – завідувача юридичного сектору, по питанню погашення заборованості.

Перший заступник начальника головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Верещак В.М. особливу увагу звернув на необхідність проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи з питань реорганізації управлінь, яка не вплине на якість обслуговування громадян,  на відкриття  пунктів обслуговування громадян і агентських пунктів,  здійснення всіх заходів  по скороченню заборгованості до фонду, контроль своєчасності виплати пенсій через поштові відділення,  проведення аналізу залишків коштів на поштових рахунках, регулярне опитування пенсіонерів, дотримання термінів призначення пенсії, регулярність публікацій змін по пенсійному законодавстві.

 

Запрошені гості подякували начальнику управління за тісну співпрацю, взаєморозуміння, побажали успіхів в роботі.

 

Роботу управління за 1 квартал 2018 року  визнали «доброю».

Показати ще
WordPress Lessons