НовиниНовини КиївщиниНовини Обухівщини

Розширена апаратна нарада

3 квітня у сесійній залі Обухівської районної державної адміністрації відбулася апаратна розширена нарада з головами сільських рад під керівництвом голови РДА Івана Рудяка. До президії також увійшли голова Обухівської районної ради Костянтин Шушаков та заступник голови РДА Олексій Мошковський.

Серед доповідачів були завідувач сектору ЖКГ райдержадміністрації Євгеній Бойко, начальник управління соціального захисту населення Галина Білоконь, начальник відділу освіти райдержадміністрації Юлія Луцик, головний лікар Обухівської центральної районної лікарні Ігор Біліченко, головний лікар КЗ Обухівської районної ради «Обухівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Юрій Тимченко, завідувач сектором екології Дар’я Жаврида, головний спеціаліст з питань взаємодії з правоохоронними органами та попередження корупційних дій апарату адміністрації Едвард Вілінський.

viber image

На порядок денний було винесено чимало актуальних питань, серед яких: проведення двомісячника благоустрою в населених пунктах Обухівського району; стан автомобільних доріг комунальної власності; стан розгляду питання щодо відшкодування членами сімей загиблих учасників АТО (мешканцям Обухівського району) 50 % пільг на оплату житлово-комунальних послуг з місцевого бюджету громади; організаційні заходи щодо впровадження з 01 вересня 2018 року реформи освіти «Нова українська школа»; потреба в додаткових коштах на забезпечення хворих інсуліном; хід впровадження медичної реформи в Обухівському районі (з 02.04.2018 стартувала кампанія про підписання декларації на обрання лікаря); виконання комплексної програми профілактики та протидії злочинності у Київській області на 2017–2020 роки «Безпечна Київщина» та інші.

Нарада тривала кілька годин, присутні активно включалися в робочі моменти. Усі питання були обговорені, проблемні моменти взяті до уваги та розроблені шляхи їх вирішення.

viber image3

Показати ще
WordPress Lessons