НовиниНовини КиївщиниНовини Обухівщини

Стан забезпечення потерпілих Київщини технічними та іншими засобами реабілітації і пересування у 2017 році

Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області постійно проводить роботу щодо своєчасного безоплатного забезпечення потерпілих технічними та іншими засобами реабілітації і пересування. На цьому наголосив начальник обласного управління Георгій Галиць.

За його словами, протягом минулого року за рахунок коштів Фонду управління забезпечило технічними та іншими засобами реабілітації 93 потерпілих (в тому числі 62 особи забезпечені протезно-ортопедичними виробами, 24 – милицями та палицями). Витрати на ці цілі становили понад 1,4 млн. гривень. Крім того, ще 10 потерпілих забезпечені колясками на загальну суму майже 140 тис. гривень.

Георгій Галиць відзначив, що управління співпрацювало з Київським казенним експериментальним протезно-ортопедичним підприємством, ТОВ «Центр протезування Едвардс», ТОВ «Український центр реабілітації ветеранів Афганістану», які забезпечили своєчасність та належну якість виготовлення технічних та інших засобів реабілітації для потерпілих.

Він додав, що за минулий рік не було жодного нарікання від потерпілих щодо видачі направлень потерпілим на протезування, інформування їх про підприємства, з якими укладені договори на виготовлення і ремонт технічних засобів (протезів, чохлів для кукс та ортопедичного взуття) та на якість їх виготовлення.

Показати ще
WordPress Lessons