НовиниНовини КиївщиниНовини Обухівщини

«Материнське серце» шанує Героїв

19 лютого, напередодні Дня вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні, громадська організація «Материнське серце» зібрала в тісному колі людей, яких об’єднав Майдан і сьогоднішні події на Сході. Особливо почесними гостями були рідні загиблих на Майдані та в АТО. Того дня в кафе «Поминальне» відбулося освячення та благословення пам’ятної стіни, з якої на обухівчан дивляться очі Героїв, яких, на жаль, уже немає серед нас.

Жінки із «Материнського серця» підготували цілу програму, в якій було місце і віршам, і пісням, і особливо спогадам. Своїми ділилися дружина Володимира Чаплінського Світлана, мати загиблого військовослужбовця Олега Тимка Ольга Іванівна, а також усі ті, хто пам’ятає Майдан і відчув гіркий присмак війни. Розділити
біль втрати і вшанувати героїв прийшли також радник голови Обухівської РДА Олексій Дуля та міський голова Олександр Левченко. Олексій Олександрович подякував за такий необхідний захід, що допомагає зрозуміти, якою дорогою ціною дається нам незалежність нашої держави. А на завершення додав, що Герої не вмирають, вони живуть доти, доки про них пам’ятаємо ми. Світла і вічна пам’ять усім, хто не повернувся і сьогодні не з нами.
20180219_130316

Показати ще
WordPress Lessons