НовиниНовини КиївщиниНовини Обухівщини

Українка отримала грант

12 лютого 2018 року відбувся стартовий візит Команди Підтримки програми «Угода Мерів – Демонстраційні проекти» до Українки. Програма ЄС «Демонстраційні проекти Угоди мерів» (COM-DEP) була створена на рівні Європейської Комісії як відповідь на виклики, що стоять перед невеликими (до 200 тис. населення) містами-підписантами загальноєвропейської ініціативи «Угода мерів» в країнах Східного партнерства в контексті відсутності або неналежного рівня власного технічного та фінансового потенціалу для впровадження Планів дій для сталого енергетичного розвитку (ПДСЕР).
У рамках цього проекту Українка отримала грант у розмірі 1 078 185 євро.
Проект допоможе значно зменшити витрати міського бюджету на виплату енергоносіїв у громадських будівлях та знизити кількість використання енергії.
Метою даної програми є належне супроводження професійною Командою Підтримки впровадження проектів у відібраних містах у рамках представлених ними планів дій. Представники Команди Підтримки проекту – ключовий експерт Максим Верещак, технічні експерти Андрій Удовик і Дмитро Іваненко та міжнародний технічний експерт Ханс Шатнер провели обстеження будівель палацу культури «Енергетик» і спортивного комплексу «Енергетик» для обговорення подальшого плану дій щодо їх тепломодернізації. Отож, в Українки є всі шанси швидкої реалізації енергоефективних планів.27750484_1687470441314403_772497487999806176_n

Показати ще
WordPress Lessons