Вiддiл обслуговування громадян № 13 (сервiсний центр) управління обслуговування громадян Головного управлiння Пенсiйного фонду України у Київськiй областi

Прийом громадян в м.Українка, с.Трипілля

Обухівське об’єднане управління Пенсійного фонду України Київської області повідомляє про те, що з 01.12.2017 року в приміщенні ПК «Енергетик» за адресою м. Українка, проспект Дніпровський 15-А почав працювати пункт обслуговування громадян. За період з 05.01.2018 року по 10.01.2018 року прийнято 38 громадян. Прийом проводила головний спеціаліст відділу обслуговування громадян Кравченко О.В.

10.01.2018 року проведено прийом громадян в пункті обслуговування громадян в с. Трипілля . Прийом проводила в с. Трипілля – головний спеціаліст відділу обслуговування громадян Кравченко О.В.

На прийом всього звернулось 3 громадян.

Громадяни звертались по питаннях призначення, перерахунку пенсій, зміни розміру пенсії в зв’язку з проведенням пенсійної реформи. Громадянам надана необхідна інформація з використанням бази даних, а також всі зареєстровані на веб-порталі Пенсійного фонду України.

Показати ще
WordPress Lessons