Новини ОбухівщиниОсвіта та наука

Новорічний квест у Дерев’янській школі

Новий рік – радісне чарівне свято, яке назавжди залишиться у наших спогадах, як світлий промінчик у повсякденному житті, що приносить добрий настрій, багато усмішок та щасливих хвилин.

У четвер,  28 грудня у  Дерев’янській ЗОШ І–ІІ ступенів з нагоди святкування Нового року  була проведена станційна гра   (квест)  для учнів   5-9 класів «Новий рік крокує по планеті». Гра проводилась між командами «Новорічні детективи», «Бабах» ( або «Новорічні хлопавки»), «Ряжанки».

На першому етапі гри команди  підготували яскраві і різнопланові номери, здивувавши журі та гостей своїми яскравими костюмами, святковим настроєм, креативним підходом до створення образів.

Під час  другого  етапу  учасники отримували і виконували  завдання, в яких були зашифровані назви станцій та код-ребус. На кожній станції учасників зустрічали  чарівні ельфи, ролі яких виконували вчителі школи.

Заключним  етапом квесту був запальний флешмоб від кожної команди, до якого долучалися гравці інших команд, учителі та гості.

Ролі Діда Мороза та Снігуроньки для старшокласників виконували учні 3 класу Корнієнко Олександр та  Компанієць Вероніка , а веселі капелюшки ельфів змайструвала  Школьна Наталія Данилівна.

Святкування  вийшло яскравим та веселим для всіх його учасників, залишивши в душі тепло та світло, надію на щасливе майбутнє.

Показати ще
WordPress Lessons