Новини ОбухівщиниОсвіта та наука

Про дружбу в 5-В класі Української СЗОШ І-ІІІ ступенів №2

Минулого тижня, в 5-В класі (класний керівник Надія Василівна Кушнір) відбулася відкрита година спілкування «Поговоримо про дружбу».

Про значення дружби в житті людини, про те, як правильно вибирати друзів, спілкуватись і товаришувати, цінувати дружбу, говорила вчитель зі своїми вихованцями. А діти читали вірші, розглядали різні життєві ситуації, звертались до народної творчості (прислів’я, приказки, легенди), де йдеться про дружбу. Потім визначили особливу категорію дружби – шкільну, дружбу однокласників, яка залишається з людьми на все життя. Комфортно і затишно навчатися у дружному колективі, де всі поважають і підтримують один одного та вміють співчувати. В кінці заходу всі разом створили символ дружби класу й гасло «Дружба назавжди».

Тему підняли дуже цікаву, байдужих в класі не було. Найактивнішими були Паук Антоніна, Чуловський Олексій, Майборода Ілля, Кривой Даніїл, Шуткевич Ольга, Лимар Анастасія. «Дружба – одне з найдивовижніших і прекрасних почуттів, притаманних людському серцю. Дуже важливо в житті мати товариша, подругу, з якими можна розділити свою радість і горе. Той, хто позбавлений дружнього спілкування, не може бути по-справжньому щасливим. Бережіть своїх друзів, не сваріться через дрібниці. Бажаю вам міцної дружби, щирості у стосунках із друзями, – такими словами Надія Василівна закінчила виховну годину.

Показати ще
WordPress Lessons