Новини Обухівщини

Для відома громадян з обмеженими можливостями щодо здійснення реабілітаційних послуг

Управління соціального захисту населення Обухівської районної державної адміністрації (надалі – Управління) надає можливість пройти реабілітацію для осіб з інвалідністю та дітей-інвалідів відповідно до рекомендацій індивідуальної програми реабілітації на підставі заяви (у довільній формі) батьків або законних представників та забезпечує скерування таких дітей до відповідних реабілітаційних установ

Вартість реабілітаційних послуг визначається Управлінням окремо для кожної особи з інвалідністю відповідно до індивідуальної програми реабілітації та побажань батьків або законних представників. Гранична вартість реабілітаційних заходів для однієї дитини з інвалідністю не повинна перевищувати 9 тис. гривень.

Оплата реабілітаційних послуг здійснюється Управлінням на підставі акту виконаних робіт відповідно до договору про надання реабілітації, укладеного з реабілітаційною установою.

Оплата вартості навчання та перекваліфікації осіб з інвалідністю проводиться шляхом відшкодування навчальному закладу витрат за навчання особи з інвалідністю Фондом соціального захисту інвалідів.

Така допомога надається, якщо в індивідуальній програмі реабілітації особи з інвалідністю передбачено професійну реабілітацію та/або професійне навчання.

Для отримання більш детальної інформації необхідно звернутися до Управління соціального захисту населення за адресою: м. Обухів, вул. Київська 24, каб. № 6 або зателефонувати за номером (04572) 5-03-52.

Показати ще
WordPress Lessons