Новини Обухівщини

День Збройних Сил України

Сьогодні, 6 грудня в приміщенні Обухівського РЦКіД відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення Дня Збройних Сил України.

Першим виступив з привітанням голова Обухівської РДА Іван Рудяк. Він наголосив, що сьогодні важливий день для українців. Раніше ми всі знали про війну тільки з кінофільмів, а тепер наші діти знають про тих, хто боронить безпеку громадян з новин передової. Іван Сергійович подякував волонтерам, без яких було б важко нашим захисникам. Згадав тих, хто віддав своє життя, захищаючи нас з вами. Також висловив слова глибокого співчуття батькам загиблих. «Вони народили найкращих синів. Пройде час і ми повернемо українські території під контроль нашої держави, ми переможемо», – наголосив керівник.

За традицією всіх службовців Обухова та Обухівського району привітав міський голова О.М. Левченко, відзначивши значну роль наших військових у відстоюванні Україною своєї незалежності. Потужні слова від очільників нашого міста прозвучали і для батьків загиблих учасників АТО та справили неабияке враження на всіх присутніх.

Упродовж урочистостей на сцену були запрошені учасники бойових дій Обухівського району та м. Обухова, представники громадських та волонтерських організацій. Вони отримали нагрудні знаки, грошові нагороди, подяки та грамоти.

Програма свята завершилася концертом, виступом творчих колективів Обухова, Українки та Козина.

 

Показати ще
WordPress Lessons