Новини Обухівщини

Відзначення Міжнародного дня людей з обмеженими можливостями

Від того , як суспільство ставиться до тих, кому з тих чи інших причин важко, або не можливо самостійно подбати про себе залежить рівень цивілізованості цього суспільства.

Можна сміливо стверджувати, що в Обухівському районі турбота про таких людей на високому рівні та не сходить з порядку денного керівників району. В рамках відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю в Обухівському районному територіальному центрі соціального обслуговування проведено ряд заходів.

Так відповідно до районної цільової програми «Турбота» виділено кошти в сумі 13 тис.грн., для закупівлі 60 продуктових наборів підопічним відділення соціальної допомоги вдома, які мають інвалідність.

У відділенні стаціонарного догляду для постійного проживання с.Германівка проведено захід за участі Обухівського районного центру творчості дітей та юнацтва. Талановиті діти нашого району влаштували справжнє свято за участі духового оркестру «Гей, соколи!», ансамблю сопілкарів «Мелодії вітру», театрального гуртка «Крихітні експромти» та вокального гуртка «Співаночка». Незабутні враження залишились від живого виконання уривку з балету «Лебедине озеро» на трубі, веселий настрій від гуморесок, енергійна композиція «Коломийки» на сопілках, а Українська народна пісня завжди гріє душу.

Велика подяка енергійному керівнику Гайко Наталії Сергіївні, яка відгукнулась на наше запрошення та змогла організувати ціле дійство та молодим талантам, які наостанок подарували підопічним власноруч виготовлені листівки з найкращими побажаннями.

Директор територіального центру                                                                                         О.Рохманюк

Показати ще
WordPress Lessons