Новини ОбухівщиниОсвіта та наука

Педагоги району стали учасниками заходів у Старобезрадичівській школі до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом

У рамках заходів запланованих на 2017/2018 н. р. у форматі «Дошка оголошень» 30 листопада 2017 року у Старобезрадичівській ЗОШ І–ІІІ ступенів відбувся відкритий захід «Інтерактивна виставка «Маршрут Безпеки»», приурочений Всесвітньому дню боротьби зі СНІДом. На захід завітали методист РМК Шевченко О.О., заступники директорів з виховної роботи, педагоги-організатори та класні керівники Обухівського району.

«Маршрут Безпеки» – це інтерактивний профілактичний освітній інструмент, який був розроблений Німецькою Федеральною агенцією просвіти в галузі охорони здоров’я у співпраці з Німецьким товариством міжнародного співробітництва для профілактичної роботи з молоддю. Програму було адаптовано групою міжнародних експертів та успішно впроваджено більш ніж у 20 країнах світу як компонент національних програм первинної профілактики ВІЛ/СНІДу. У програмі поєднано пересувну інформаційну виставку та навчальну гру. Її метою є первинна профілактика ВІЛ-інфекції, ІПСШ та небажаної вагітності, підвищення порогу толерантності до людей, які живуть з ВІЛ/СНІДом.

Безпосередніми учасниками виставки були вчителі району та учні школи, які висловлювали свої думки, обмінювалися особистим досвідом, активно працювали в групах. Також вони розглянули різні складні життєві ситуації та зрозуміли, що завжди слід приймати рішення, ґрунтуючись на своїх власних цінностях.
Після заходу представниками міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста, особисто головою, Бауковою Г.М. було організовано «свічкову ходу» на підтримку людей, які живуть з ВІЛ/СНІДом.

Учні школи виклали запалені свічки у формі «червоної стрічки» – символу взаєморозуміння та підтримки ЛЖВС.

Бережіть своє теперішнє і піклуйтеся про майбутнє. Зупинимо СНІД разом!!!

 

Показати ще
WordPress Lessons