Новини ОбухівщиниОсвіта та наука

Участь у півфінальній профорієнтаційній грі КВК «Обери майбутнє»

28 листопада у Кагарлицькому міському Будинку культури зібралась найкмітливіша, найрозумніша, найдотепніша учнівська молодь, щоб взяти участь у півфіналі профорієнтаційного змагально-мотиваційного заходу КВК.

Під час дійства «Обери майбутнє» у залі було весело і жарко, жарко від запеклої боротьби, яка розгорнулася між кращими командами Київської області. Обухівський район представляла весела, дружна та завзята команда «За покликом серця» Григорівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, у складі якої були Кириченко Ярослава, Зоріна Марія, Лимаренко Катерина, Рудь Вікторія, Піддубна Анастасія, Матвійчук Олександр, Витищенко Інна, Бабич Владислав Сургутанов Кіріл та капітан – Гостіщева Оксана.

Усього в півфінальній грі брали участь 7 команд, крім Обухівського району, команди міста Обухова та міста Ржищів, Кагарлицького, Рокитнянського, Миронівського та Таращанського районів.

Учасники змагались у трьох конкурсах: візитка, конкурс капітанів, музична реклама професії. Всі команди намагалися вразити публіку своїми виступами та залишити слід у серцях суворого, але справедливого журі.

«За покликом серця» показала гарну, згуртовану гру, яка вражала глядачів дотепним гумором, цікавими жартівливими мініатюрами на тему вибору професії, виявляла неординарність і кмітливість. Учасники намагались донести до присутніх важливість вибору професії, визначення свого життєвого шляху. Особливою підтримкою команді були вболівальники, учні Григорівської школи, які гаряче, емоційно скандували гасло та назву. Команда учнів Григорівської школи достойно представила Обухівський району на рівні області. Вітаємо команду та бажаємо перемог в наступних іграх!

 

Показати ще
WordPress Lessons