Новини ОбухівщиниОсвіта та наука

Семінар-практикум для вчителів початкових класів, які викладають предмети художньо-естетичного циклу у початковій школі

Відповідно до плану роботи районного методичного кабінету відділу освіти Обухівської РДА 09.11.2017 р. на базі Трипільської ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся семінар-практикум для вчителів, які викладають предмети художньо-естетичного циклу у початковій школі на тему: «Формування мистецьких компетентностей на уроках художньо-естетичного циклу»

Зі вступним словом до учасників семінару звернулася методист районного методичного кабінету Чечко Л. М., яка познайомила присутніх з темою семінару. Директор школи Давидюк Н.І. та заступник директора з НВР Кухарчук Р.В. презентували навчальний заклад, познайомили присутніх з досягненнями шкільного колективу.

Під час практичної частини семінару гості відвідали інтегрований урок музичного та образотворчого мистецтва у 3 класі «Зустріч музичних жанрів» (Шевель А.Г. – класовод, Колодзейська Н.М. – вчитель образотворчого мистецтва). Четвертокласники запросили нас на цікавий урок образотворчого мистецтва «Колір як засіб створення образу в живописі. Барви осені. Осінній настрій»(Макіна-Костенко А.В. – класовод). На цьому ж уроці практичний психолог Василенко Ю.І. провела з учнями заняття за методикою «Правопівкульне малювання» на тему «Польові квіти».

Вчителі продемонстрували інтерактивні методи навчання та вправи, які вон застосовують з метою формування мистецьких компетентностей та творчого розвитку учнів на уроках художньо-естетичного циклу.

Завершився семінар екскурсією до шкільного музею, яку провела вчитель-методист Буренко К.І. Учасники семінару обмінялися думками та враженнями, визнали роботу семінару плідною, відмітили високу результативність та практичність проведеного заходу.

 

Показати ще
WordPress Lessons