Новини ОбухівщиниОсвіта та наука

Педагоги району стали учасниками бізнес-гри сashflow

Гра cashflow («Грошовий потік») неймовірно популярна у всьому світі. У неї грають і дорослі, і діти, щоб зрозуміти принципи інвестування, капіталовкладення та як використовувати ці знання в житті.
Всі, хто грав у «cashflow», кажуть, що навіть після однієї гри щось змінюється в сприйнятті світу. Гра змодельована американським економічним гуру Робертом Кійосакі. За 4 години учасники проживають 40 років власного фінансового життя. Сashflow не просто гра, вона навчає фундаментальним основам інвестування і того, як успішно управляти своїми особистими фінансами.

07 листопада до Дерев’янської школи приїхали педагоги району, щоб спробувати себе у цій грі, модератором, якої була бізнес-тренер Олеся Лужецька (Клуб сімейного розвитку «Родинне коло»).
Перше коло гри проходило досить повільно, поки педагоги «включалися», запам’ятовували правила проголошені ведучою. Було схоже, що учасники проходять діагностику свого життя. Хоча умови і визначав випадок (а в грі це кидок кубиків), гравці все одно вели себе так само, як в житті, тобто «наступали на ті ж граблі». Але за кілька годин цікавої, неочікувано реалістичної гри кожен починав розуміти, що необхідно в собі змінити, щоб досягти своєї мрії, у якому напрямку рухатися, які стратегії обирати.

Основне, що зрозуміли учасники – коли чуєш себе і віриш в свої сили – усе збувається, а порожні балачки, ведуть до розтрати енергії та віддалення від мрії. Доля любить рішучих, вона приносить очікувані результати тим, хто бере життя у свої руки.

Дякуємо Олесі Лужецькій за майстерне проведення гри та життєві уроки!

Показати ще
WordPress Lessons