Новини ОбухівщиниОсвіта та наука

«Чарівна Україночка-2017» в Українській СЗОШ І-ІІІ ступенів №2

Відчути себе справжніми красунями на подіумі мали можливість школярки Української школи №2. 26 жовтня в рамках «Осіннього вернісажу», відбувся конкурс таланту та краси «Чарівна Україночка – 2017». В нелегкій боротьбі брали участь 10 найвродливіших, найпривабливіших, найсміливіших дев’ятикласниць. А оцінювали конкурс суворе та справедливе журі: директор школи Т. Б. Дидик, заступник директора з навчально-методичної роботи Ращупкіна О. С., голова методоб’єднання класних керівників школи Шлома Н. І.

Програма свята складалася з чотирьох конкурсів. Перший вихід учасниць проходив під гаслом «Вишиванка – це модно. Вишиванка – це стильно», головним атрибутом цього дефіле була презентація сучасної української вишиванки. А далі візитка, де дівчата коротко розповідали про себе, демонстрували свою вишуканість та грацію, ділилися мріями. Оцінювалася їх чарівність, різноплановість захоплень, уміння «подати» себе. Складнішим став конкурс «Ерудит», але і з ним учасниці справилися. Яскравим та артистичним був конкурс «Мої таланти». Учасниці вражали присутніх вокалом, хореографічним вмінням, витонченою поезією, кулінарними шедеврами, вишивками, плетінням та ін. І судді одностайно, саме в цьому конкурсі, кожній учасниці поставили максимальну оцінку.

Родзинкою свята було фінальне дефіле – презентація вінка. Віночки були неймовірні: з калини та хризантем, осіннього листя та хвої. Учасниці доклали максимум зусиль і всі заслуговували на перемогу, тому журі було дуже складно. Та все ж «Чарівною Україночкою – 2017» визнано Абашину Анну, додатково дівчина отримала титул «Панна-Злата». У номінації «Панна – Чарівність» перемогла – Буцан Олександра, «Панна – Інтелегентність» – Миколенко Надія, «Панна-Артистичність» – Рудюк Тетяна, «Панна-Елегантність» – Запорожченко Марина, «Панна – Фантазія» – Ісакова Валерія, «Панна-Гармонія» – Сілінська Жанна, «Панна-Витонченість» – Бєлая Алевтина, «Панна-Оригінальність» – Михайлівська Наталія, «Панна-Ніжність» – Бойко Тетяна.

Організували осіннє свято учні 10-Б класу на чолі з класним керівником Волошиною О.П. Також до підготовки свята долучилися дев’ятикласники, взявши на себе почесну місію ведучих, Білик Софія та Буртний Артем.

Показати ще
WordPress Lessons