Вiддiл обслуговування громадян № 13 (сервiсний центр) управління обслуговування громадян Головного управлiння Пенсiйного фонду України у Київськiй областiТериторіальні органи влади

Підсумкова нарада

23.10.2017 року в Обухівському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України проведено підсумкову нараду по підсумках роботи управління за 9 місяців 2017 року за участю першого заступника начальника головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Верещака В.М., секретаря Обухівської міської ради Клочка С.М., в. о. голови Обухівської міськрайонної організації УСВА – Луценко В.І., голови Обухівської районної ради – Шушакова К.О., голови профспілкової організації працівників управління – Тимченко Л.В., та працівників управління на чолі з начальником – Василишиною Н.Ф. в кількості 26 чоловік.

На нараді було заслухано доповідь начальника управління Василишину Н.Ф. по питаннях про підсумки роботи управління за 9 місяців 2017 року відповідно до покладених завдань та про роботу з учасниками АТО та сім’ями загинувших та померлих учасників АТО, першого заступника начальника управління Коротченко В.В. – по питанню про реалізацію «Стратегії модернізації та розвитку Пенсійного фонду України на період до 2020 року» щодо вдосконалення обслуговування громадян, заступника начальника управління Гордон Л.О – по питанню своєчасності призначення, перерахунку та виплати пенсій і моніторингу виплати пенсій.

Запрошені гості подякували начальнику управління за тісну співпрацю, взаєморозуміння, побажали успіхів в роботі.

Перший заступник начальника головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Верещак В.М. особливу увагу звернув на проведенні інформаційно-роз’яснювальної роботи по питанню пенсійної реформи з 01.10.2017 року, необхідності активізувати роботу з боржниками, легалізації заробітної плати, розміщення працівників з м. Українки до м. Обухова та створення пункту обслуговування громадян в м. Українка, своєчасності доставки пенсії через поштові відділення.
Роботу управління за 9 місяців 2017 року визнали «доброю».

Показати ще
WordPress Lessons